Velkommen til Russla"vaenga kennel

Meg og Hjerten

Velkommen til
RUSSLA" VAENGA kennel.

Vi er en familie som bor i Sogn og Fjordane på Nordfjordeid.
Vi driver et lite oppdrett av dansk-svensk gårdshund. Hundene våre er først og fremst selskapshunder, dernest utstillingshunder. 

 

Vi ønsker å avle i tråd med NKKs etiske retningslinjer. Målet er funksjonelt friske hunder med et rasetypisk utseende og et godt gemytt  som vil være en glede for nye eier.  Vi blir veldig glad om valpekjøpere selv ønsker å stille ut - men dette er ikke noe absolutt krav. Det er viktigste at hundene får et godt og trygt hjem.

 
Valper leveres tidligst ved 8 ukers alder. Stamtavle, veterinærattest og kjøpekontrakt følger med. Valpene blir registrert i NKK, vaksinert og ID-merket før levering. De blir forsikret av oss opp til 12-ukers alder, etter det må kjøper selv forsikre valpen.

Dersom det er ønskelig å reservere en valp, krever vi et depositum. Så snart depositumet er innbetalt, er valpen garantert reservert. Dersom valpekjøper ombestemmer seg senere, vil depsitumet gå tapt. Dette for å unngå å måtte selge valper tl redusert pris dersom valpekjøpere reserverer og trekker seg senere.🙂

 

 

Tatiana  og Arne Haugland
Nordfjordeid , 
Hundeidvegen 106

   mob. 99 55 36 31 Tatiana
     mob. 90 86 98 52 Arne
               
              e-post   
tatianahaugland@gmail.com